Кой е Симон Вартерян?

Професионалния фотограф Симон Вартерян е създателят на различната сватбена фотография в лицето на SV Studio, който вярва, че индивидуалният подход към сватбения ден на всяка двойка трябва да бъде различен. С нетипичните декори, екстремните преживявания, професионалната техника и точната концепция, сватбената сесия се превръща в забавление, а не в задължение. Симон е творец, чиято посока на мисълта не можем да предвидим и уловим. Той ни отнася далеч от до болка познатите кадри и ни поднася нов вид изкуство. Получил първия си фотоапарат на 6-годишна възраст, специализирал във Франция и обиколил над 40 държави само за 5 години, Симон е човекът, на когото можете да се доверите.

Младоженците

Младоженците се забавляват, докато Симон твори в кадри мигове от специалната дата на бракосъчетанието. Те получават уникални кадри, които много им подхождат и никога няма да бъдат забравени. Изненадани, дори от самите себе си, когато се включат в това приключение. Бъдещите поколения също ще ги разглеждат, ще се удивяват и възхищават на някогашната сватба на своите родители, а после баба и дядо. И неусетно сватбената фотография на Симон се превръща в малък дневник за любовта, за емоциите, за мечтите, който пътува през времето.

SV Studio

SV Studio е символ на лично отношение, високо качество и категоричен професионализъм. Задължителни условия за сватбената фотография! Готови ли сте? Ще бъде интересно!


Професионален Фотограф / Сватбен Фотограф – Симон Вартерян

е член на:

НАПСФВ
SV Studio MyWed